Klimplanten

Mobiele hagen - plantenbakken met haagelementen

Pin
Send
Share
Send


Bescherm uzelf tegen nieuwsgierige blikken

Velen die een kleine tuin hebben en niet door hun buren willen worden geobserveerd, planten een mobiele haag.

Gebruik heggen als een privacyscherm
Hagen horen thuis in elke tuin. Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze dienen ook als privacyschermen en laten de buren niet nieuwsgierig kijken. Je kunt echter alleen een haag in de tuin planten als je er voldoende ruimte voor hebt. Dit is meestal niet het geval rond een terras. Maar hier wilt u een privacyscherm hebben. Waarom probeert u geen mobiele heg?

Bloembakken met haagelementen
Voor een mobiele haag zijn gespecialiseerde plantenbakken met haagelementen verkrijgbaar in speciaalzaken. Deze zijn meestal 1 meter x 40 centimeter groot en kunnen worden uitgerust met wielen. U kunt de haag dus altijd plaatsen waar u hem nodig hebt. Als je goed kijkt, zul je merken dat vooral straatcafés, biertuinen en restaurants de voordelen van een mobiele heg hebben onderkend.

Bescherm tegen nieuwsgierige blikken
De haagplanten zelf bereiken hoogten tot twee meter en bieden snelle en adequate bescherming tegen nieuwsgierige blikken. Hulst, haagbeuk en buxus, klimop, wijn, klimroos en ook clematis of - voor alle zoetekauw - bramen, frambozen of leibomen zijn bijzonder geschikt.

Video: Het Zelfbouwhuis Uittekenen en inslijpen van de nutsvoorzieningen (November 2020).

Pin
Send
Share
Send