Vaste planten en siergrassen

Meer pruimopbrengst

Pin
Send
Share
Send


Meer pruimopbrengst

Pruimenbomen in de tuin zijn vooral populair bij mensen met een zoetekauw. Je kunt de pruimen van de boom eten, maar noten kunnen ook heerlijke taarten, heerlijke compote of jam maken. Pruimen vallen altijd goed. Maar hoe krijg je een hoge Opbrengst aan pruimen?

Het toverwoord dunner uit
Zodat u ook overvloedig kunt oogsten, moet u de pruimen op tijd verdunnen. Dit betekent dat fruit wordt geplukt en weggegooid als ze nog niet rijp zijn. Velen hebben misschien niet het hart, maar dat zou je wel moeten doen, omdat deze maatregel ervoor zorgt dat de pruimen groter worden en de kwaliteit vele malen beter.

Dus wanneer de pruimen of pruimen een grootte van ongeveer 1,5 centimeter hebben bereikt, moet u het fruit plukken, maar alleen die die gemakkelijk te verwijderen zijn. Wacht niet tot de boom de eerste vruchten zelf laat vallen. Dat zou te laat zijn.

Dit is hoe!
Houd de punt van de tak met één hand vast en loop met de andere hand door het fruit. Gooi de pruimen, die gemakkelijk te verwijderen zijn, op de compost, de rest zal zich ontwikkelen tot sterke en smakelijke vruchten.

Video: Zefanio, F1rstman & Shanee - Meer Prod. by JasonXM & Architrackz (Augustus 2020).

Pin
Send
Share
Send