Vijverplanten

Een gezellige hoek in de tuin creëren - welke stijl past bij u?

Pin
Send
Share
Send


Weelderige meubels of wilt u liever een eenvoudige tuinbank? Hoe gezellig je je ook in de tuin voelt, er is voor elk type een geschikt model.

Voor sommigen is het de balans naar een kantoorbaan, voor anderen is het gewoon een toevluchtsoord - de tuin. Maar wat alle tuinbezitters gemeen hebben, is het uitgebreide genieten van de natuur.

Nadat de groenten zijn geoogst, het onkruid is gewied en het fruit is geplukt, kunt u zich verheugen op een paar minuten rust en ontspanning. Maar hoe maak je een echt gezellige hoek waar je gewoon kunt genieten van de rust en stilte?

Vind de optimale plaats

Hier hangt het af van uw lokale opties. Kijk goed rond en kies een plaats volgens uw ideeën. De smaken zijn anders en iedereen ziet zijn gezellige hoek met verschillende ogen.

Bepaal of het een schaduwrijke plek is of liever de zonnige hoek. Zorg ervoor dat uw cookie is beschermd tegen de wind. Als je je nieuwe favoriete plek wilt gebruiken, zelfs als het regent, moet je meten of een dak kan worden bevestigd. Zodra deze punten zijn opgehelderd, is het tijd om te 'decoreren'. De volgende tips bieden een gezellige hoek voor elke smaak en tuin om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Gezellige tuinbank - de klassieker

Er is niet veel nodig om een ‚Äč‚Äčontspannende plek te creëren. Met een tuinbank creëer je niet alleen meerdere stoelen in een kleine ruimte, maar ook een rustieke, romantische sfeer.

Of u metaal of hout kiest, is een kwestie van smaak. Zorg er in elk geval voor dat uw tuinbank winter- en weerbestendig is (zie jawoll.de). Als u de ruimte achter en naast de tuinbank plant, wordt uw ontspanningshoek nog comfortabeler.

Noble lounge meubelen

Pompous, nobel en fijn! Degenen die van elegantie houden en niet zonder willen in de tuin, worden goed bediend met lichte lounge meubels. Meestal zijn deze meubels echter erg "massief". Controleer dus voordat u koopt of een dergelijke zithoek in uw tuin past.

Het is heel voordelig dat je in zo'n zitgroep met kleuren kunt spelen. Afhankelijk van de stemming of gelegenheid kunnen loszittende kussens worden vervangen. Als een tuinfeest om de hoek staat, ziet een mix van zongeel en mintgroen er geweldig uit. Als je gewoon een goed boek wilt lezen of je voeten omhoog wilt leggen, ondersteunen zachte pasteltinten de gezelligheid.

Mediterrane flair

De zuidelijke trend komt niet alleen veel voor in Duitse appartementen, maar vindt zijn liefhebbers ook steeds meer in de tuin. Sommigen schuwen de implementatie, maar het is juist de eenvoud die de mediterrane flair vormt.

Een kleine metalen zitgroep is voldoende om warm comfort te creëren dat u terugbrengt op uw laatste vakantie. Hout past niet in deze stijl, maar met terracotta zet je mediterrane accenten. Een bloempot fungeert als een kruidenbed en met tuinfiguren gemaakt van massief plastic, die op geen enkele manier inferieur zijn aan die van steen, trekt een vleugje oudheid uw tuin in (Otgera-tuinfiguur onder de 50 euro bij Amazon).

Rustieke tuinhoek

Houtliefhebbers krijgen waar voor hun geld met dit idee voor een gezellige hoek in de tuin. Vooral natuurlijk hout, zoals afgezaagde boomstammen, dient als zitplaats. Oude wagenwielen en dikke touwen waaraan hangende manden kunnen worden bevestigd, zijn geschikt voor decoratie.

Met oma's oude ladekast kun je een prachtige scheut kleur aan je tuin toevoegen, vooral als je er zelf in een armoedige look aan werkt. Instructies zijn te vinden op deavita.de. Ik raad echter alleen buitenmeubels aan als uw zithoek ook overdekt is.

Sfeer in de woonkamer voor buiten

Loungen op de bank met een goed glas rode wijn is wat veel mensen associëren met gezelligheid. Als u niet zonder in de tuin wilt, creëer dan een huiselijke huiskamersfeer met een rotan zitgroep.

Dit meubilair is stevig en nog steeds gezellig. Polyrotan is ook weerbestendig, daarom heeft het de voorkeur boven natuurlijk rotan. Door de zachte kussens ziet uw tuinhoek eruit als een gezellige woonkamer. Deze variant wordt alleen aanbevolen als er voldoende ruimte beschikbaar is.

Pin
Send
Share
Send