Vaste planten en siergrassen

FuxTec benzine heggenschaar voor 89,90 euro in plaats van 199 euro!

Pin
Send
Share
Send


Er is echt een geweldig aanbod in de eBay Summer Sale: de heggenschaar met benzinemotor van FuxTec is 54% goedkoper! In plaats van 199 euro moet slechts 89,90 euro worden betaald.

»Hier naar het aanbod ...

Een keer per jaar moet ik mijn heg doorsnijden, die nu bijna 3 meter hoog is. Tot dusverre heb ik altijd op een grote vouwladder gestaan ​​en daarna met een elektrische heggenschaar gewerkt. Tot nu toe heeft het zijn doel behoorlijk goed gediend, maar de stroomkabel en de verlengkabel die ermee is verbonden, zijn behoorlijk vervelend tijdens het snijden.

Ik ben daarom al heel lang dol op draadloze heggenscharen met een benzinemotor en heb daarom dit koopje direct beveiligd!

Feiten en beschrijving van de fabrikant:

“Een heggenschaar voor de hoogste eisen. Het nieuwe model is gebaseerd op de reeds volwassen en bewezen technologie van de HT230B. Een breed scala aan verdere ontwikkelingen, zoals de mesgeleider met extra bescherming en een nieuwe ergonomische handgreep, maakt werken veel handiger.

Verder hebben we een volledig nieuwe vibratie-eenheid geïntegreerd met een lager op vier extra veren. De praktische hulp om zelfs de dikste heggen moeiteloos te knippen. Veilige en eenvoudige bediening onderscheidt het apparaat in zijn capaciteit. Het aandrijfsysteem biedt hoge snijprestaties en optimale blokkeerbescherming.

Tegengesteld draaiende veiligheidsmessen die aan beide zijden snijden, garanderen te allen tijde een nauwkeurig resultaat met een soepele snede. "

En hier is het goede stuk weer in de video:

»Hier naar het aanbod ...

Video: Machine hanteren - STIHL Benzine heggenscharen op steel (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send