Kruiden

Tuinklokken: 3 prachtige modellen gepresenteerd

Pin
Send
Share
Send


Als je eenmaal begint met tuinieren, vliegt de tijd vaak voorbij. Om ze echter in de gaten te houden, worden hier 3 prachtige tuinklokken gepresenteerd.

Antiek: de zonnewijzer

Wie weet dat niet: je graaft in de tuin, je zit gewoon heel diep in de rubberen laarzen in het vuil en dan merk je dat je geen polshorloge draagt. Als je ergens geen tuinklok hebt hangen, zul je geïrriteerd zijn met groen en blauw, want je moet tenslotte het bed en de tuinschoenen uitkomen en het huis binnenrennen om de tijd te controleren. Dit is niet alleen vervelend en vervelend, maar verleidt letterlijk om een ​​eigenlijk ongewenste pauze te nemen.

Een tuinklok moet altijd een van de eerste tuinaccessoires zijn die u koopt. Dit hoeft niet op een klassieke klok te lijken - het kan ook ongebruikelijk zijn, wat extra functies hebben, enz. Deze drie geweldige, verschillende tuinklokmodellen zijn bijvoorbeeld een geweldig accessoire of een geweldige decoratie voor de tuin. U kunt dus vol vertrouwen uw polshorloge gebruiken tijdens het tuinieren en hoeft niet bang te zijn dat het wordt beschadigd.

3 prachtige klokken gepresenteerd

➤ Model nr. 1 - zonnewijzer:

Naar het voorbeeld van de oudheid, kunt u bijvoorbeeld een zonnewijzer in uw tuin integreren. Eeuwen geleden gebruikten onze voorouders dit type klok om de tijd buitenshuis weer te geven. Dus waarom niet een ander soort klok in de tuin instellen?

Dit mooie model (bijvoorbeeld hier verkrijgbaar) heeft bijvoorbeeld een zeer elegante wijzerplaat met gegraveerde Romeinse cijfers en is gemaakt van leisteen. Het horloge heeft een diameter van 25 centimeter en een totale hoogte van 16 centimeter. Met zijn ontwerp past hij zich aan elke tuinstijl aan en ziet hij er gewoon geweldig uit tussen bloemen of afzonderlijk op een basis geplaatst.

➤ Model nr. 2 - combinatiehorloge:

Praktisch: het combinatiehorloge

Zogenaamde combinatieklokken (vaak ook weerstations genoemd) zijn ook buiten erg populair. Deze hebben meestal niet alleen een wijzerplaat voor de tijdweergave, maar ook een thermometerweergave en een weergave voor de luchtvochtigheid. 3 in 1 - praktisch, toch?

Dit horloge van synthetische leisteen met een behuizing van polyresin (hier bijvoorbeeld verkrijgbaar), waarin een thermometer en een vochtigheidsmeetapparaat zijn geïnstalleerd, is erg mooi. Het heeft een diameter van 45 centimeter en heeft een Romeinse wijzerplaat. Vanwege de enorme omvang is de tijd ook gemakkelijk op afstand te zien. Bovendien is dit horloge door zijn ontwerp een echte blikvanger in de tuin.

➤ Model nr. 3 - klok met plantschaal:

Mooi: klok met plantenbak

Als u uw horloge zelf met planten wilt versieren, is dit model precies goed voor u: dit is een plantenmand met een klok en thermometer (hier bijvoorbeeld verkrijgbaar). Het hele model is gemaakt van plastic en is ongeveer 27 cm breed en 31 cm hoog.

De plantenmand kan het hele jaar door worden geplant met een grote verscheidenheid aan bloemen, waardoor uw tuinklok een echte blikvanger in de tuin is. Maar dat niet alleen: in de herfst kun je er ook kleine pompoenen in doen of een klein paasmandje toveren met Pasen. Er zijn geen grenzen aan uw verbeelding en creativiteit.

Waar is de beste plek om de tuinklok op te hangen?

U kunt tuinklokken aan huismuren, terrasmuren en balkons, aan tuinhuisjes, garages en zelfs aan bomen hangen. Het is het beste om altijd een plaats te kiezen van waaruit u de tijd overal in uw tuin kunt zien.

Video: The making of. De Boerinnen Kalender 2018. Photoshoot Dag 1 (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send