Kruiden

Maak je eigen tuindecoratie - 4 ideeën gepresenteerd

Pin
Send
Share
Send


Als je je tuin mooi wilt decoreren, hoef je er niet veel geld aan uit te geven. Je kunt ook zelf tuindecoraties maken. Hier zijn 4 geweldige ideeën.

Plant een oude kruiwagen

Een tuin nodigt uit tot dromen

In de zomer is er niets beter dan een eigen tuin. Op zonnige dagen kunt u ontspannen in het groen, genieten van de bloeiende natuur om u heen en ontspannen.

Niet alleen mooie planten en comfortabel tuinmeubilair zorgen voor de perfecte sfeer in de tuin, maar ook een harmonieuze tuindecoratie die harmonieus opgaat in het totale concept. Het kan voldoening geven om je eigen kleine tuinparadijs te creëren.

Maak eenvoudig uw tuindecoratie zelf

Je kunt ook prachtige decoratieve stukken kopen, maar als je zelf creatief wordt, kun je je tuin een persoonlijk en individueel tintje geven. Op het gebied van tuinontwerp is echter alles in trend dat een vleugje nostalgische charme uitstraalt. Soms blijkt de zolder, kelder of garage een echte schatkamer te zijn.

Je kunt dan oude naaimachines, kinderwagens of karwielen in een handomdraai veranderen in een charmante tuindecoratie. Omdat eenvoudige middelen en eenvoudige basiselementen grote effecten kunnen bereiken. Hier zijn enkele ideeën over wat je bijvoorbeeld uit dergelijke oude elementen kunt toveren.

Maak je eigen tuindecoratie - 4 ideeën gepresenteerd

Idee nr. 1 - fel geschilderd wagenwiel

Een fel geschilderd rad bij de tuinpoort ziet er voor elke bezoeker heel uitnodigend uit. Hier kunt u ook een naamplaatje of welkomstbord ontwerpen.

Idee nr. 2 - kinderwagen met planten

Een niet meer gebruikte kinderwagen kan verschillende planten een ongewoon nieuw thuis geven. Je kunt ook een oude wagen of een kruiwagen transformeren in een kleine bloemenoase.

Hier kun je ook experimenteren met kleuren, afhankelijk van je smaak. Omdat het in het algemeen vaak de imperfect is die een blikvanger wordt.

Idee nr. 3 - verfraai tuinmeubelen

Met vakmanschap en natuurlijk het juiste gereedschap kan zelfs tuinmeubilair worden ontworpen of eenvoudig worden verfraaid. Neem gewoon wat kleur en verfraai uw tuinmeubilair, b.v. met kleine geschilderde bloemen.

Idee nr. 4 - Pad gemaakt van boomschijven

Een mooie tuinfoto resulteert ook in boomschijven, die - indien correct behandeld - een pad kunnen vormen.

Wat heb je ervoor nodig?

Je hebt niet eens veel nodig om je tuin te verfraaien met decoratieve elementen. Vaak is een beetje kleur voldoende om tuinelementen op te fleuren of om decoratieve elementen voor de tuin te ontwerpen.

Er zijn hier geen grenzen aan uw creativiteit. Je bereikt altijd het beste effect door de mix van verschillende materialen, oude vondsten, kleuren en planten.

Een draadloze schroevendraaier maakt altijd deel uit van de basisuitrusting voor zorgeloos klussen, handwerk en decoreren. Omdat dit het gemakkelijker maakt om sommige elementen van hun werkelijke doel te vervreemden en bijvoorbeeld een tuinbank van europallets op te roepen.

Pin
Send
Share
Send