Kruiden

Tuinornamenten - speciale accenten plaatsen

Pin
Send
Share
Send


De mooiste sieraden in de tuin zijn natuurlijk de planten en bloemen die bloeien in de meest verbazingwekkende kleuren. Maar wat zou een tuin zijn zonder verschillende tuindecoraties?

Stenen figuren zijn bijzonder mooi in één tussen planten

Gebruik tuindecoratiesNet als bij mensen die zichzelf graag versieren met kettingen, oorbellen en broches, komt een tuin met verschillende accessoires nog beter naar voren. Hier hebben we drie elementen voor u geselecteerd die er zeker mooi uit zullen zien in uw tuin:

  1. Stenen figuren: deze mooie tuingenoten passen in elke tuin. Of het nu wild romantisch is, in landelijke stijl of als een etalage tuin - stenen figuren snijden altijd een goed figuur! Of het nu groot, klein, antiek of modern is, direct op het gazon, in de bloembed of onder een struik - dat ziet er gewoon perfect uit.
  2. Ballen: hier vindt u stenen ballen die de tuin in verschillende maten op de grond verrijken, maar ook de zogenaamde rozenballen, die in alle denkbare kleuren op stokken in de bedden verschijnen.
  3. Huizen: Of het nu een vakwerkhuis, een boerderij of een kasteel is, deze huizen zijn klaar om te kopen, maar ook als een kit - voor de hobbyisten onder u. Ziet er echt chique uit in elk bed.

Video: Rustieke bouwmaterialen - Vanhaelemeesch (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send