Kruiden

Terracotta figuren sieren de tuin

Pin
Send
Share
Send


Terracotta figuren maken de tuin iets heel bijzonders

Er zijn bepaalde dingen die een tuin echt de moeite waard maken om te bekijken. De kers op de taart, om zo te zeggen. Dit omvat bijvoorbeeld het prachtige terracotta. Versier figuren gemaakt van terracotta de bedden en opmaken de tuin iets heel speciaals.

Maar terracotta bloempotten zijn ook een hit. Deze sieren niet alleen de tuin, maar vooral het terras en ook het ene of het andere balkon. Maar iedereen die ooit een terracotta bloempot in handen heeft gehad, weet hoe zwaar ze zijn - en dat zonder aarde en planten. Als de emmers een vaste plek hebben, kunt u er nog steeds vrienden mee maken, anders zou u ze constant moeten implementeren. Je kunt jezelf dit werk besparen.

Licht terracotta alternatief - kunststof
Omdat kinderdagverblijven en bouwmarkten in toenemende mate plastic verpakkingen aanbieden die optisch op geen enkele manier minder zijn dan de originelen. En een ander voordeel: u kunt deze containers veilig buiten in de winter laten staan ​​omdat ze bestand zijn tegen de kou, terwijl terracotta kan springen en dus kan breken.

Video: Clay Pot Flower People (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send