Perkplanten

Kleed stalen wandzwembad goedkoop aan - 3 creatieve ideeën voor het kleine budget

Pin
Send
Share
Send


De droom om je eigen zwembad te hebben, is niet langer zo moeilijk dankzij veel doe-het-zelf-sets. Helaas zien zwembaden met stalen wanden er nooit bijzonder mooi uit. Daarom is een bekleding nodig.
© Jan Herodes - Fotolia.com Als het buiten echt warm is, kun je snel dromen. Nu op het strand liggen en in het koele water springen - dat zou iets zijn. Of spring in het zwembad en koel af. Maar waarom alleen dromen als je deze droom in een mum van tijd kunt waarmaken? Er zijn immers zoveel manieren dat u een zwembad in de tuin kunt integreren. Een zwembad laten bouwen is tegenwoordig niet meer zo duur.

Als je het nog goedkoper vindt, kun je ook een zwembadset gebruiken en zelf een zwembad bouwen. Met de aanschaf van een zwembadset krijgt u alles wat u nodig heeft voor uw eigen stalen wandbad: zwembad inclusief zwembadladder en leuning, alle producten die u nodig hebt om het water te filteren en hulpmiddelen voor wateranalyse en wateronderhoud. Je hoeft alleen maar een beetje handmatige vaardigheden mee te nemen, dan staat niets je droom om een ​​eigen zwembad te hebben in de weg.

Het enige probleem: niet-verzonken stalen wandzwembaden zijn niet bepaald een blikvanger. Maar nu hebben het zwembad en de opstelling al veel gekost en nu kan de bekleding niet meer zo duur zijn. Ze hoeft niet. Ten slotte zijn er enkele creatieve ideeën over hoe u het stalen wandzwembad mooi en goedkoop kunt aankleden. Kijk zelf maar.

Zwembadbekleding voor het kleine budget - 3 ideeën

Het bekleden van een stalen wandbad met hout of stenen is een vrij dure propositie. Deze drie bekledingsideeën zijn veel goedkoper.

❶ Transplantatie bloemen in stalen wand zwembad:

Een bericht gedeeld door Benjamin Frey (@ benjamin220581) op 28 mei 2017 om 9:06 uur

Een dergelijk zwembad met stalen wand is meestal van buiten altijd wit of blauw. Op een groen grasveld en tussen bloemen, natuurlijk, is dat een vrij hard contrast. Dus waarom niet gewoon het zwembad groen maken? Om dit te doen, graaf een kleine sloot rond het zwembad en plaats daar bloemen en struiken naar keuze. Vooral cattails, Chinees riet en lampreiniger gras zien er echt geweldig uit rond het zwembad. Natuurlijk kun je het zwembad ook transplanteren met vaste planten en struiken.

Als u de "rand" van het stalen wandbad van tijd tot tijd wilt veranderen, kunt u de planten het beste in kuipen gebruiken. Natuurlijk zijn ronde plantenbakken voor ronde zwembaden en vierkante plantenbakken voor vierkante zwembaden het meest geschikt. Laat je creativiteit de vrije loop. Als u uw zwembad winterbestendig maakt, vergeet dan niet dat de planten ook winterbescherming nodig hebben of zelfs voor de winter het huis in moeten worden gebracht.

❷ Bedek het stalen wandbad met rieten of bamboematten:

Je hebt toch zeker een bekleding van bamboe of rieten matten in de ene of de andere tuin gezien. Bijvoorbeeld op een balkonleuning als privacyscherm. Natuurlijk kunt u deze matten ook gebruiken om uw zwembad te bedekken. Dit is goedkoop (zie bijv. Op www.Amazon.de), kan op de juiste zwembadhoogte worden gesneden en ziet er ook heel mooi uit. Omdat de matten flexibel zijn, zijn ze ook geschikt voor alle zwembadvormen.

❸ Verfraai stalen zwembad met folie:

Een bericht gedeeld door Marco (@marcosadowski) op ​​5 juli 2015 om 4:13 uur

Als je het heel ongewoon en misschien zelfs opvallend leuk vindt, plak je gewoon een film op de rand van het zwembad. Ik zag dat er zoiets bestaat op www.pool-design.eu. En dat ziet er echt geweldig uit. Er zijn zelfs veel verschillende ontwerpen om uit te kiezen. Er zou hier echt iets voor iedereen moeten zijn. Van hout- en staaloptiek tot onderwatermotieven en ongewone ontwerpen, alles is inbegrepen. Het bevestigen van de film is ook niet zo moeilijk.

Als dat niet genoeg is, kunt u doorgaan in het stalen wandzwembad. Wat er voor de buitenkant is, is natuurlijk ook voor de binnenkant. Klasse toch? Dit geeft het zwembad een heel individuele toets. In deze video kun je zien hoe gemakkelijk het is om de film aan te brengen:

Pin
Send
Share
Send