Perkplanten

Integreer zwembad in tuin - 4 mogelijkheden gepresenteerd

Pin
Send
Share
Send


Zwemmen in het meer is leuk - maar het is nog leuker om in je eigen zwembad te springen. Als u het in de tuin wilt integreren, heeft u 4 opties.

gepland zwembad - de edelste variant

Vooral op warme zomerdagen wil vrijwel iedereen graag een "koelwater" bezitten. Zwem een ​​baan, plons rond en duik - er is waarschijnlijk niets beters op warme dagen. De meeste verwerpen het idee om een ​​zwembad in de tuin te integreren, maar uiterlijk als het gaat om de kosten. Zo'n zwembad hoeft niet eens duur te zijn.

Er wordt een fundamenteel onderscheid gemaakt tussen zwembaden die stevig in de tuin zijn geïntegreerd (verzonken in de vloer en vrijstaand), flexibele zwembadfaciliteiten en een kinderbad. Dus er zou eigenlijk iets moeten zijn voor elke portemonnee en tuinmaat.

Mogelijkheden om een ​​zwembad in de tuin te integreren

➤ Optie 1 - pool ingebed in de vloer:

Met de stabiele zwembaden kunt u een zwembad met een plattegrond in uw tuin plaatsen, evenals een ingebouwde structuur. In de geplande zwembadsystemen worden "badkuipen" vaak gebruikt in een vloer die eerder uit de grond is gegraven. Daarom hebben de meeste zwembaden een thermisch verzinkte en goed geïsoleerde stalen mantelconstructie. Dit is meestal de edelste variant van een zwembad.

➤ Hier vindt u tips voor de afmetingen en montage-instructies.

➤ Optie 2 - bovengronds zwembad:

bovengrondse zwembaden - kunnen mooi worden aangekleed

De bovengrondse zwembaden worden ook heel vaak aangeboden in de vorm van stalen mantelconstructies, of soms ook gemaakt van polystyreenstenen. De bekleding van de afzonderlijke zwembaden is meestal gemaakt van onder druk geïmpregneerde houten planken of stevige, gemakkelijk te onderhouden plastic planken. Natuurlijk kan het zwembad ook op vele andere manieren mooi worden bekleed (zie foto) of in de tuin worden geïntegreerd.

Stalen wastafels en stalen wandzwembaden kunnen worden aangevuld met dekzeilen, kleine technologieboxen, verschillende reinigingssets (leestip: schoonmaken van het zwembad - instructies en tips), een breed scala aan filterpompen, onderhoudssets, verlichtingsarmaturen (ook voor onderwatergebieden), massagestralen, extra hangende ladders en dergelijke ,

➤ Optie 3 - flexibele poolfaciliteiten / quick-up pool:

Quick-up pool - de goedkoopste poolvariant

Flexibele zwembadfaciliteiten worden meestal aangeboden van slijtvaste film, daarom moeten ze altijd op een volledig vlakke ondergrond worden opgesteld. Een groot deel van deze bassins is ontworpen in een ronde of ovale vorm, wat de flexibele structuur aanzienlijk vergemakkelijkt. De gemiddelde afmetingen hebben meestal een diameter tussen 3 en 4 meter.

Moderne zwembadsystemen zijn ook opblaasbaar in een ring, uitgerust met goede filtersystemen, gemakkelijk te onderhouden en worden opgeslagen in vorstvrije ruimtes op een ruimtebesparende manier tijdens de wintermaanden. Veel flexibele zwembaden worden nu ook als complete set aangeboden, die uiterst kosteneffectief is en toch van hoge kwaliteit.

➤ Quick-up zwembaden met pompen vanaf ca. 100 euro

➤ Optie 4 - kinderbad:

Kleuterbad - zelfs geschikt voor kleine kinderen

Kleurrijke kinderbaden voor kinderen worden aangeboden in verschillende maten en ontwerpen in overeenstemming met hun respectieve leeftijden. Een kenmerk van een dergelijk peuterbad is de flexibiliteit (gemakkelijk op te zetten en te verwijderen), waardoor het zeer gemakkelijk te reinigen is. En dit is een belangrijk punt, want kinderbaden voor kinderen (als ze hele kleine kinderen gebruiken) moeten immers het beste dagelijks worden geleegd en gereinigd (gedeeltelijk gedesinfecteerd) om bacterievorming in het kinderbad te voorkomen.

➤ Peuterbad met opblaasbare vloer vanaf ca. 10 euro

Tip:

Voor grotere kinderbaden is het raadzaam om een ​​zeildoek te kopen, want dan kunt u de watervulling enkele dagen gebruiken (economisch gebruik).

Het is bovendien raadzaam om de juiste zonbescherming (waarvan sommige al in het zwembad is geïntegreerd) boven het peuterbad te bevestigen.

2 belangrijke vereisten voordat u een zwembad koopt

  1. Het belangrijkste punt voor besluitvorming is waarschijnlijk de benodigde ruimte in de tuin. Als u te huur woont of de tuin hebt gehuurd, vraag het dan aan uw verhuurder voordat u begint met de "renovatiewerken". Als het maar een klein peuterbad is, is dit natuurlijk niet nodig. Als u van plan bent om binnen afzienbare tijd een huis met een tuin te kopen, moet u uzelf de moeite besparen. U kunt niet gemakkelijk een pool implementeren. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, doe je onderzoek voordat je een huis met een zwembad koopt. Gerenommeerde onroerend goed portals bieden dergelijke eigenschappen van tijd tot tijd, en niet alleen in heel Duitsland. Gebruik gewoon de juiste filterfuncties.
  2. Dan moet u dan precies de behoeften van alle gebruikers verduidelijken. Daarnaast is de gebruiksfrequentie ook belangrijk voor de uitvoering of uitrusting. Als u deze punten verduidelijkt, bent u al een grote stap vooruit in de besluitvorming. Kortom, alles is slechts een kwestie van kosten.

Video: Calling All Cars: I Asked For It The Unbroken Spirit The 13th Grave (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send