Perkplanten

Creëer meer bergruimte in de tuinschuur - ideeën voor meer ruimte en levenskwaliteit

Pin
Send
Share
Send


Als u uw tuinhuisje opent en de pure chaos vindt, moet u snel iets doen. Met onze ideeën biedt u meer opslag- en leefruimte.

© Bumann - Fotolia.com Velen gebruiken het tuinhuis als extra woonruimte en dus als een kleine oase van welzijn in het groen. Voor anderen is het tuinhuis echter slechts een opslagruimte voor tuingereedschap, bloembollen, meststoffen en Co. En weer anderen combineren beide. Maar dit wordt al snel problematisch, omdat er niet veel ruimte is in een tuinhuisje. De tuinschuur heeft niet veel meer een oase van welzijn. Maar alleen als je niet weet hoe je kunt helpen. Er zijn immers voldoende oplossingen die meer opslag- en leefruimte bieden in de tuinschuur. En dit is precies wat we u hier in meer detail willen introduceren.

Ideeën voor meer opslag en leefruimte in het tuinhuis

❍ teelt:

Goedemorgen ☀️ Ons model is geschikt voor het weer: GartenQ Teras XL perfect voor de tuin, het terras of als een scheidingswand 😊

Een bericht gedeeld door GartenQ (@gartenq) op 30 maart 2017 om 1:12 am PDT

Is uw tuinhuis gewoon te klein om tuingereedschap te plaatsen en ook om comfortabel te zitten? Dan is een schuurtje als uitbreiding het overwegen waard. Ten slotte zijn er gereedschapsschuren die van verschillende kanten kunnen worden geopend en aan de tuinschuur kunnen worden 'bevestigd'. De gereedschapsschuren zijn klein, maar bieden veel opslagruimte. Ik zag dergelijke apparatuurloodsen bijvoorbeeld op garten-q.de. De modellen met de uitbreidingsvariant bieden vier keer zoveel opslagruimte als een vergelijkbare tuinschuur. Maar ook hier is het belangrijk dat u uw tuinhuis netjes houdt om ruimte te besparen.

❍ planken:

We weten allemaal dat: als het plotseling begint te regenen tijdens het tuinieren, moeten de tuingereedschap snel worden opgeborgen. "Snel" is hier de juiste term, omdat het niet ongewoon is voor de apparaten om gewoon ergens in de tuinschuur een plek te vinden waar een lege plek is om neer te zetten of neer te zetten. Je doet dit een of twee keer en de oase van welzijn buitenshuis wordt een rommelkamer zonder orde.

Om te voorkomen dat het er snel rommelig uitziet in de tuinschuur en je daar niet meer echt kunt ontspannen, moet je planken in de tuinschuur integreren. Daar kunt u alles vinden wat u nodig hebt om regelmatig te tuinieren. Maar open planken met gereedschap zijn natuurlijk niet erg gezellig. Voor meer comfort kunt u de planken bijvoorbeeld verbergen achter een decoratief gordijn. Het neemt niet veel ruimte in beslag en ziet er ook mooi uit. Daarom wordt aanbevolen gordijnrails te gebruiken of een gordijnroede aan het plafond te monteren.

❍ Versieringen:

# tuingereedschap #herfst #herfst #garden prieel #auf #dem #heimweg # ontdekt #suhl # thüringer #wald #duitsland #huis #familie #vrienden #fun #schaufel #harke #mistgabel # 😀

Een bijdrage gedeeld door Silke | Duits (@silke_photographie) op 9 oktober 2014 om 20:54 uur PDT

Omdat hark, schop, schoffel en Co. niet op de plank kunnen worden opgeborgen, zijn sierlijsten met clips en haken een absolute must in de tuinschuur. Harken en Co. kunnen hier gemakkelijk worden vastgehaakt en staan ​​niet in de hoek van de tuinschuur. U kunt deze sierlijsten bijvoorbeeld ook achter een gordijn verbergen of op de deur van de tuinschuur monteren. Dit laatste is vooral praktisch omdat je vaker een bezem nodig hebt en zo snel bij de hand hebt. Natuurlijk kunt u eenvoudig zelf een bestelbalk bouwen. Ik heb hiervoor instructies, b.v. gevonden op selbst.de.

❍ Zitmeubelen met opbergdoos:

Als u comfortabel in de tuinschuur wilt zitten, is het het beste om altijd stoelen te kiezen die opbergruimte bieden. Bijvoorbeeld voor een tuinbank met een opbergdoos. Hoe twee vliegen in één klap te slaan. U kunt comfortabel zitten en er ook kussens, tuinaccessoires enz. In opbergen. De inhoud blijft altijd droog en wordt belucht. Ik zag zo'n tuinbank, b.v. op globus-baumarkt.de. Natuurlijk zijn er ook tuinboxen met opbergruimte die kunnen worden gebruikt als tafel of kruk. Ik vond bijvoorbeeld een model in rotan en houtlook met ongeveer 143 liter nuttige inhoud op real.de.

❍ hoogslaper:

Een bericht gedeeld door 🚙🏠❤️🇩🇪 (@tinyhousede) op 19 maart 2018 om 17:05 uur PDT

Wilt u in de tuinschuur wonen en daarom ook daar overnachten? Kies dan geen normaal bed, want dat zou te veel ruimte in beslag nemen. Kies beter voor een hoogslaper. Dit bespaart niet alleen veel ruimte, het is ook praktisch omdat u b.v. kan een zitgroep positioneren.

Pin
Send
Share
Send