Perkplanten

Een schuur plannen - 7 punten om je te helpen

Pin
Send
Share
Send


De deur te klein en te weinig ruimte, als het tuinhuis eenmaal staat, kun je nauwelijks iets veranderen. Daarom is het volgende van toepassing: plan goed voordat u koopt.

Als je graag in je tuin bent en geniet van de schoonheid van de planten, zul je vroeg of laat zeker verlangen naar een tuinhuisje. Alle apparaten die nodig zijn voor het werken in de tuin kunnen daar eenvoudig en netjes worden opgeborgen. Zodat de vreugde van het huis lang duurt, moet de aankoop niet worden gehaast, maar in vrede worden gepland.

Geniet nog lang van het nieuwe onderkomen

  Heb ik een bouwvergunning nodig?

  De vraag rijst snel of een bouwvergunning nodig is voor een schuur. Omdat dit anders van staat tot staat wordt behandeld, is het de moeite waard om de bouwautoriteit te bellen. Over het algemeen kan worden gezegd dat goedkeuring niet nodig is voor een tuinhuisje zonder toilet en woonkamer - het is echter beter om het kantoor te vragen wat uw individuele geval is.

  Met of zonder stichting?

  Afhankelijk van de grootte van de gereedschapsschuur is het ook de moeite waard om na te denken over een fundering. Afhankelijk van het budget zijn er verschillende versies waaruit u kunt kiezen. Het voordeel van een fundering is dat het huis een langere levensduur heeft en ook stabieler is.

  Tuinhuis van hout of metaal?

  Als u een tuinhuis kiest (ik raad Biohort's schuur aan!), Is het gunstig om een ​​metalen model voorrang te geven op hout. Iedereen die aandacht besteedt aan het kiezen van roestbestendig metaal heeft nauwelijks werk om voor zijn huis te zorgen. Een houten huis moet daarentegen regelmatig worden onderhouden. En glazuren zijn duur, dat kan ik u verzekeren!

  Hoe groot moet mijn tuinhuisje zijn?

  Je moet goed nadenken over welke apparaten je daar wilt plaatsen. Terwijl gereedschap en klein tuingereedschap op planken aan de muur nauwelijks ruimte innemen, neemt een verticuteermachine of grasmaaier aanzienlijk meer ruimte in beslag. Misschien wilt u de gereedschapsschuur gebruiken om fietsen daar op te slaan? Ze kunnen gemakkelijk met een beugel aan de muur worden bevestigd en staan ​​niet in de weg, maar hiermee moet rekening worden gehouden bij het bepalen van de maat.

  Heb ik een raam in de tuinschuur nodig?

  Als u een kleine werkbank in de gereedschapsschuur wilt plaatsen (de mijne is van Küpper), is het zinvol om een ​​venster aan de overeenkomstige kant te bevestigen. Bij daglicht werkt het veel comfortabeler dan altijd een lamp aan moeten doen.

  Hoe breed moet de deur zijn?

  Welke deur in het tuinhuis wordt gebruikt, is ook een vraag die niet moet worden onderschat. Als een brede grasmaaier of zelfs een zitmaaier vaak wordt gebruikt, kan het zinvol zijn om een ​​dubbele vleugeldeur te selecteren. Als beide deuren open staan, kunnen zonder problemen grote apparaten worden ingebracht.

  Heb je hulp bij het opzetten?

  Niet te vergeten is de opstelling zelf: zorg er in elk geval voor dat er één helper bij de opstelling betrokken is - twee zijn beter. In plaats van het alleen en gefrustreerd op te geven op een gegeven moment, is het veel gemakkelijker om met meerdere mensen samen te werken en zult u binnenkort genieten van uw nieuwe opvang.

Video: Hush. Critical Role. Campaign 2, Episode 7 (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send