Perkplanten

Gevecht Giersch met wietfilm en mulch

Pin
Send
Share
Send


Giersch is zeer volhardend

Van Giersch wordt gezegd dat het gezond is, dat het veel vitamines bevat en ook als medicinale plant dient. Ja, je kunt er zelfs salade van maken. Maar in de tuin, in prachtig aangelegde bedden, is de Giersch een ongewenste gast, die helaas niet alleen voor een korte tijd blijft, maar zich ook vermenigvuldigt. Maar je moet niets proberen Giersch naar gevecht.

Omdat je niet elke dag een Giersch-salade kunt eten, sta je voor het probleem hoe je deze onder controle kunt krijgen. Allereerst: het is moeilijk, vaak onmogelijk, maar je kunt het proberen te bevatten. Je hoeft niet te zeggen dat je altijd moet kiezen wanneer de Giersch uit de grond kijkt, de meeste mensen doen dat toch.

Als je een heel losse grond hebt, kun je deze samen met de wortels afscheuren. Beschadigde wortels groeien echter sneller terug.

Hebzucht bestrijden - wietomslag en mulch
De enige, vrij effectieve methode is om het te gebruiken weed film en mulch stikken. Om dit te doen, moet u het bed echter minstens een jaar lang leegmaken. Spreid de folie uit, laat de mulch erop liggen en laat het minstens een jaar staan. Probeer het dan opnieuw. Als je geluk hebt, heb je rust en stilte, maar je moet niet te veel hoop hebben.

Pin
Send
Share
Send