Perkplanten

De mooiste tuinbeurzen 2018 - mis het niet!

Pin
Send
Share
Send


Er is nauwelijks iets mooiers voor de tuinliefhebber dan een handelsbeurs bezoeken. Alle inspiratie, de nieuwe rassen en natuurlijk de apparaten die het werk eenvoudiger maken! Het hele jaar door zijn er dergelijke evenementen. We hebben de mooiste geselecteerd.
© Igor Tarasov - Fotolia.com Tuinbeurzen kunnen het hele jaar door en in verschillende delen van de wereld worden bezocht. Zowel experts als leken krijgen het beste overzicht op de Expocheck-website. Deze portal is gemaakt om beurzen te kunnen beoordelen die plaatsvinden op basis van expertmeningen en objectieve evaluaties. Natuurlijk kan elke bezoeker van een beurs op Expocheck ook zijn beoordeling van een evenement indienen. Verschillende criteria zorgen ervoor dat de objectiviteit en kwaliteit van de opmerkingen altijd worden gegarandeerd. Na verloop van tijd wordt een evaluatieportaal gecreëerd waardoor het kinderspel is om snel de echt relevante evenementen te vinden.

Daarnaast zijn er natuurlijk veel kleine, regionale evenementen, open tuindagen en verkoopbeurzen rond bepaalde planten zoals rozen of hortensia's. Deze datums zijn te vinden in de regionale bladen en natuurlijk op internet.

EUREGIO zakelijke show in Aken02-11 maart 2018

De EUREGIO Wirtschaftsschau in Aken biedt meer dan alleen nieuws over de tuin. Het is een van de belangrijkste en grootste evenementen in de regio. Gedurende tien dagen wordt er op 20.000 vierkante meter iets aangeboden aan het hele gezin, zodat iedereen de juiste voor hen kan vinden. Natuurlijk zijn de nieuwste trends in huis en tuin ook bij EUREGIO! Buitensfeer, geurige planten in alle kleuren en vormen en mooie ideeën voor originele decoraties voldoen aan elke tuinliefhebber.

München tuin7-13 maart, 2018

Deze openbare beurs draait om de onderwerpen tuinontwerp en tuincultuur. De Garden Munich is de grootste indoor tuinbeurs in Zuid-Duitsland, en dit jaar is volledig gewijd aan het onderwerp: "Mooier leven buitenshuis". Tuinfans zullen hier veel inspiratie vinden over hoe tuinen creatief kunnen worden ontworpen. Je kunt de mooiste planten met de juiste, handige tips mee naar huis nemen en ideeën opdoen voor een mooiere sfeer buitenshuis. Of het nu gaat om meubels, tuinpaden of verlichtingselementen, niemand gaat van deze beurs naar huis zonder het hoofd vol nieuwe ideeën te hebben.

Tuin buiten sfeer in Stuttgart5 - 8 april 2018

De tuin buiten sfeer gaat niet alleen over kijken, maar op sommige plaatsen ook over deelname. De showtuin van de exposant Langner Freianlagen uit Aidlingen was een creatieve werkplaats waarin vanuit een groene 'bouwsteen' algemene kunstwerken met een andere sfeer konden worden gecreëerd. 2018 gaat weer over doen, maar ook over genieten en waarnemen met alle zintuigen.

LebensArt Potsdam13-15 april, 2018

LebensArt Potsdam nodigt bezoekers uit voor een fascinerend landuitje dat vlak voor de Eisheiligen komt en daarmee de definitieve start van het tuinseizoen. Als je nieuwe ideeën voor meubels nodig hebt en je wilt laten inspireren door prachtige planten en bloemsierkunst, mag je deze beurs niet missen. Een interessant ondersteunend programma zorgt ervoor dat iedereen zich in goede handen in Potsdam voelt en ten volle van de sfeer kan genieten.

Princely Garden Festival in Schloss Fasanerie in Eichenzell18-21 mei 2018

Iedereen die een zwak heeft voor tuinen in het algemeen en geurige lelies in het bijzonder, is hier in goede handen. Het prinselijke tuinfeest in Eichenzell 2018 heeft het motto: "Lust for lilies". De locatie, het mooiste barokke paleis van Hessen, is een bezoek waard, maar een van de meest gerenommeerde tuinevenementen op Duitse bodem heeft natuurlijk veel meer te bieden. Planten, decoraties, tuinbouw en kunst worden gepresenteerd door 170 exposanten van over de hele wereld die wachten om hun bezoekers te betoveren.

Tuinfestival Herrenhausen1-5 juni, 2018

Herrenhausen staat bekend om zijn prachtige tuinen, maar op het tuinfestival wordt het geheel opnieuw afgerond. Hier kunnen bezoekers inspiratie opdoen, advies geven over planten en hun verzorging, en natuurlijk lifestyle-producten evenals tuin- en woonaccessoires.

Gardens of the World in Berlijn - dat blijft van de IGA 2017

De IGA Berlin bood 186 dagen lang een enthousiast publiek vol levensvreugde, fascinerende internationale tuinkunst en een groene stedelijke levensstijl. Tuinfans zullen geduld moeten hebben tot de volgende IGA in Duitsland, maar de "tuinen van de wereld" zijn in december 2017 heropend in Berlijn. Bezoekers kunnen met de IGA-kabelbaan rijden en een Engelse tuin, Japanse tuin, renaissancetuin en nog veel meer ervaren.

Houd je eigen tuin in de gaten met een tuinplanner

Met alle geweldige inspiratie is het allerbelangrijkste om je eigen tuin in de gaten te houden. Want wat zijn de mooiste suggesties als ze niet thuis kunnen worden geïmplementeerd. Het is het beste voor bezoekers om een ‚Äč‚Äčoverzichtsplan van hun eigen tuin mee te nemen naar een handelsbeurs, die eenvoudig kan worden gemaakt met behulp van een app of een programma. Er is dus altijd zekerheid of de afgebeelde planten of tuinmeubelen überhaupt een geschikte plek kunnen vinden.

Digitale tuinplanners helpen ook bij het kleurontwerp van de tuin en bieden ondersteuning bij de indeling in verschillende zones. Natuurlijk moet ook rekening worden gehouden met de oriëntatie volgens de kardinale punten en bestaande schaduw, zoals grote bomen of aangrenzende huizen. Zo voorbereid, het bezoeken van een beurs dient niet alleen als inspiratie, de nieuwe ideeën kunnen ook direct in uw eigen tuin worden geïmplementeerd.

Video: Ali Baba en de 7 Dwergen (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send