Haagplanten

5 verlichtingsideeën voor uw tuin

Pin
Send
Share
Send


Chinese lantaarns: een mooie blikvanger! Een tuin wordt niet alleen overdag gebruikt, maar is ook een blikvanger in de schemering en in het donker als u met verschillende lichtbronnen werkt. Alleen een verlicht terras is saai en zelfs een eenvoudige lamp op de huismuur laat de tuin niet echt zien. Laat je fantasie daarom de vrije loop.

Wij helpen u met de volgende 5 ideeën:

1. Hang lantaarns in de bomen. Vooral de lantaarns, die met kaarsen worden aangestoken, flikkeren heerlijk in de bomen.

2. Stel het licht selectief in. Verdeel lichtpunten door de tuin, hetzij met een ondergrondse stekkerdoos of met fakkels. Je kunt deze laatste natuurlijk in alle hoeken van de tuin bevestigen.

3. Bevestig kerstverlichting in bomen of struiken. Ze zien er bijzonder mooi uit als ze je om takken wikkelen en de vorm van de boom nabootsen. Als alternatief kunt u ook een lichtnet over de boom of struik plaatsen.

4. Lichteffecten in de vloer. Laat LED's in de vloer die van onder naar boven schijnen en een heel bijzonder licht oproepen.

5. Fluorescerende stenen. Deze zijn erg populair omdat ze worden opgeladen door de zon en je geen elektriciteit nodig hebt. Je kunt ze overal in de tuin neerzetten.

Pin
Send
Share
Send