Haagplanten

Tuinverlichting voor fantastische lichteffecten

Pin
Send
Share
Send


Er zijn ook weerbestendige lantaarns

De tuin moet er ook in het donker goed uitzien. De juiste verlichting is belangrijk, zodat u er lange tijd kunt doorbrengen op warme zomeravonden. Enerzijds betekent dit natuurlijk licht creëren waar je ook bent, d.w.z. op het terras of in het paviljoen.

Maar dat is niet alles. Omdat degenen die vakkundig licht gebruiken, hun tuin zelfs in het donker tot een echte blikvanger maken.

Zonne-lampen en lichte stenen

Paden kunnen bijvoorbeeld worden verlicht met zonnelampen die in de vloer zijn geïntegreerd. Lichtgevende stenen zijn ook altijd welkom.

Kerstverlichting voor buiten

Als je ongewone planten in de tuin hebt, kun je deze ook verlichten. Kerstverlichting in boomtoppen is een hit of schijnwerper in het riet.

Vijver verlichting

Lichten kunnen zelfs in een tuinvijver worden geïnstalleerd, zodat deze in het donker oplicht. Gebruik bijvoorbeeld LED-lichtstrips, die verkrijgbaar zijn in elke bouwmarkt. Speciale onderwaterlampen zorgen voor prachtige lichtreflecties en maken de vijver tot het hoogtepunt van uw tuin.

De normale wandlampen, zoals in het verleden gebruikt, zijn al lang verouderd en verouderd. Ook niet bijzonder sfeervol. Haal meer uit je tuin, zelfs in het donker en geniet nog meer van de avonden.

Video: Fraaie, vrijstaande villa met een fantastische tuin! Kraijesteijnlaan 2 te Rozendaal (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send