Haagplanten

Dit verandert uw grasmaaier in een multifunctioneel apparaat

Pin
Send
Share
Send


Een zitmaaier bespaart veel tijd en fysieke inspanning. Maar wist u dat uw accessoires dankzij accessoires veel meer kunnen dan alleen het gras maaien?

Uw grasmaaier kan meer dan alleen uw eigen huis en bijbehorende eigendommen met veel groen maaien - wie het zijn eigen naam kan noemen, heeft echt geluk. Er is geen twijfel dat de ontspanningsfactor onbetaalbaar is, maar het feit dat zo'n plot ook veel werk doet, wordt vaak over het hoofd gezien met jaloerse blikken.

Een van de meest tijdrovende taken in de tuin of op het terrein is het gras maaien. Iedereen die meer dan 500 vierkante meter moet maaien, weet waar ik het over heb. Met een handmaaier, elektrisch of benzine, gaat de hele zaterdag goed. Om deze stress te voorkomen, ontstaat vroeg of laat de behoefte aan een zitmaaier of tractor. Deze wens is begrijpelijk, maar ook enigszins duur.

Koop een zitmaaier of grasmaaier met uw hoofd

Zitmaaier:
De motor staat voor de stoel onder de motorkap

Zitmaaier:
Motor zit onder de stoel

Het seizoen is eigenlijk voorbij, waarom ga ik nog steeds de hoek om met dit onderwerp? Simpelweg omdat de late herfst de beste tijd is om rond te kijken voor een zitmaaier. Retailers willen hun goederen het volgende jaar niet meenemen en starten daarom een ​​aantal kortingscampagnes, zowel op locatie als op internet, bijvoorbeeld met de ebay WOW-campagnes. Iedereen die uiterlijk van oktober tot februari onderzoekt en toeslaat, kan veel koopjes doen.

Ik ben het met je eens als je ondanks de lagere prijzen nog steeds twijfels hebt. De aankoop van een zitmaaier scheurt een aanzienlijk gat in het huishoudbudget. Toch zou ik het steeds opnieuw kiezen, omdat de hoeveelheid bespaarde werk enorm is. Kleine insider-tip: bij Smava is er nog een persoonlijke lening van 1000 euro met een effectieve rentevoet van 0,00% tot eind oktober. De financiering is daarom redelijk haalbaar en vooral een zitmaaier kan veel meer dan alleen het gras maaien! Als u uw maaier uitbreidt naar een multifunctioneel apparaat, profiteert u het hele jaar door van een effectief voordeel.

Gebruik een zitmaaier om sneeuw te ruimen

Snel te monteren en klaar voor gebruik: laten we beginnen met mijn favoriete accessoires. Terwijl ik gewapend was met een sneeuwschep en een bezem, veegde ik de stoep voor ons eigendom. Ik hijgde, hij grijnsde! Aside Een grapje opzij, sinds afgelopen winter ben ik ook de trotse eigenaar van een sneeuwschuifbord!

Sneeuw dozerblad

Let er bij het kopen op dat de sneeuwploeg vanaf de bestuurdersstoel (omhoog, omlaag, opzij) bediend kan worden. Dit vergemakkelijkt het duwen op oneffen oppervlakken. Een rubberen lip moet ook worden bevestigd aan het voorste gedeelte, dat de straatstenen beschermt.

Strooizout-trailer

Als eigenaar van een woning bent u verplicht om het pad voor uw huis vrij te maken. Dat betekent niet alleen sneeuw duwen, maar ook zorgen dat er geen ijzel ontstaat. Met de strooier, die eenvoudig aan de zitmaaier is bevestigd, kunt u deze taak in een mum van tijd uitvoeren.

Snowblower

De sneeuwblazer is waarschijnlijk een klein mannenspeelgoed. De aankoop als accessoire voor de zitmaaier is alleen de moeite waard als u in een besneeuwd gebied woont, waar de witte pracht soms metershoog is. Voor alle andere gevallen volstaat het sneeuwschuifbord.

Zitmaaiers als tuinhulp

Het gras maaien blijft de hoofdtaak van de zitmaaier. Voor grotere gebieden en met de juiste uitbreiding, kan de maaier ook fysiek moeilijk tuinwerk uitvoeren.

Landbouwer

We graven nog steeds goed met de hand, maar de aanschaf van een helmstok is steeds meer een probleem. U hebt de keuze tussen een afzonderlijk apparaat of de accessoiresnijder voor de zitmaaier. Maar houd er rekening mee dat uw tuin dan ook groot genoeg moet zijn, zodat de aankoop de moeite waard is en de tractor / zitmaaier gemakkelijk kan draaien. Win advies in, niet elke helmstok past op uw apparaat.

Zitmaaier met mulchfunctie

De tuinliefhebbers verschillen hier - mulchfunctie ja of nee? U bespaart uzelf in elk geval één werkstap als uw zitmaaier met deze functie is uitgerust. Het maaisel wordt niet zoals gebruikelijk in de grasvanger gegooid, maar blijft in de graszode gehakt.

Scarifier om te bevestigen

Ik sta 100 procent achter deze accessoires. Bevestig eenvoudig aan de zitmaaier of zitmaaier en volg de paden. De puntige tanden of stervormige bladeren (afhankelijk van het model) verwijderen het gazon van mos, beluchten het en bevorderen zo een gezondere groei. Je hebt ook minder tijd nodig dan met een hand verticuteermachine. De gids op rasen-magazin.de legt uit wanneer het juiste moment om te scarificeren is.

Veegfunctie voor de zitmaaier

En last but not least, een accessoire dat u helpt het pand schoon te houden. Ik zou echter alleen de veegmachine aanbevelen, die beschikbaar is als een bevestiging aan de voorkant van uw zitmaaier, voor grote, verharde gebieden. De prijs is niet winstgevend voor kleine opritten, trottoirs of zitgedeeltes. Het is logischer om de goede oude straatbezem in je hand te nemen.

Ik ben me ervan bewust dat je niet elk accessoire nodig hebt. Persoonlijke behoeften bepalen altijd of en wat er met uw zitmaaier komt. Als vuistregel is het, als bepaalde taken slechts zeer zelden worden uitgevoerd, goedkoper om ze met de hand te blijven uitvoeren.

Video: Frank 11 maait het gras van Donald Trump (September 2020).

Pin
Send
Share
Send