Haagplanten

Bladeren harken - Hoe de bladeren te beheersen

Pin
Send
Share
Send


De hark is een van de goedkoopste methoden

Een tuin is mooi, maar doet ook veel werk. Ik vertel je niets nieuws. Er is werk dat je graag doet en werk dat vervelend is. Voor velen omvat dit laatste ook harken bladeren. Natuurlijk hangt het af van hoe groot de tuin is. Met kleine tuinen is dit snel gedaan, met grote tuinen - goed, je kunt het je voorstellen.

Er zijn drie manieren om het gebladerte onder de knie te krijgen:

  1. De hark: de beproefde methode is natuurlijk vermoeiend en vaak bewerkelijk, maar heeft het voordeel dat het kan worden gebruikt om de bladeren van het gras naar de bedden te verplaatsen om bloemen en planten tegen de koude temperaturen te beschermen. Bovendien is deze methode bijna gratis.
  2. De bladblazer: een methode die steeds populairder wordt. Zuig eenvoudig de bladeren in en heb er geen last meer van. Nadelen: het is erg luid, gebruikt benzine en er is geen beschermende bladlaag meer.
  3. Bladblazer: dit is ook populair. Hiermee kunt u het gazon snel en gemakkelijk van de bladeren verwijderen en op de bedden richten of ze in stapels samenbrengen. De nadelen zijn dat het ook duur is en op benzine rijdt.

Video: Beurs update en KORTINGSCODE! Robert Grootenboer (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send