Haagplanten

Wintertuin in mei - 3 taken

Pin
Send
Share
Send


Wintertuin in mei - 3 taken

Als je een wintertuin hebt, weet je dat er ook wat werk mee gemoeid is. Ontdek hier wat er in mei in de serre te doen is.

Wintertuin in mei - 3 taken
Net als in de tuin en in de kas is er altijd veel werk te doen in de serre. Niet zo veel natuurlijk, maar gewone dingen die je moet doen. In mei moet u het volgende werk niet verwaarlozen:

  1. Omdat de wintertuin meestal de insecten mist die van nature vruchtbaar maken, moet je jezelf in mei bewapenen met een borstel en de bloemen na elkaar deppen. Dit is hoe het stuifmeel wordt overgedragen. Het werkt het beste als je twee verschillende soorten fruit hebt.
  2. Planten moeten minstens een keer per maand worden gedoucht. Dit is een belangrijke taak die u niet mag verwaarlozen. Dat wast het stof weg en de planten zien er niet alleen beter uit, ze kunnen ook de fotosynthese beter doen.
  3. Je zou in mei tweejarige zomerbloemen moeten zaaien. Zorg ervoor dat ze alleen in het volgende jaar bloeien en alleen in het eerste jaar groen zijn. Deze omvatten anjers, stokrozen, viooltjes, vingerhoedskruid en de bellflower.

Zoals u kunt zien, zijn er altijd een paar taken in de serre die moeten worden uitgevoerd.

Video: 'Universiteit in Verzet' - ESCAPE ROOM trailer (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send