Haagplanten

Bedwerk in mei - 3 taken

Pin
Send
Share
Send


Er is veel te doen

Er is veel te doen in mei, niet alleen in de wintertuin en in de kas. Je moet ook wat beddengoed doen in mei.

Er is veel te doen
De lente is eindelijk begonnen, eindelijk is het niet alleen groen in de tuin, maar ook kleurrijk. Eindelijk kun je eruit gaan en in de tuin werken. Dit brengt natuurlijk veel dingen met zich mee. Veel werk is in afwachting, vooral in mei. Hier zijn drie taken die bijzonder belangrijk zijn en die u zeker moet doen.

Bedwerk in mei - 3 taken

  1. Bedden opmaken. Als bedden in het voorjaar met zomerbloemen worden geplant, moeten deze bedden tijdig worden voorbereid. Maak hiervoor de grond grondig los en verwijder het onkruid. Het planten kan dan half mei beginnen.
  2. Snijd stekken af. Als u planten wilt vermeerderen, is dit de beste tijd om de uiteinden van vaste planten en struiken te snijden. Je bent sterk genoeg. De stekken worden eenvoudig in potten met aarde geplaatst en zullen snel wortel schieten.
  3. Zet sleutelbloemen in de tuin. De sleutelbloem is een populaire voorjaarsplant voor de vensterbank. Wanneer Mei begint, verliezen deze bloemen hun schoonheid. Gooi ze dan niet weg, maar plant ze in de tuin. Sleutelbloemen blijven terugkomen en verheugen je vele jaren.

Pin
Send
Share
Send