Haagplanten

Bloembed in juli - 4 tips

Pin
Send
Share
Send


Vergeet zulke kleine klusjes niet

Bloembedden in de tuin zijn echt leuk. Ze moeten worden verzorgd, zodat ze er altijd mooi uitzien. Ontdek hier wat er te doen is aan de bloembedden in juli.

Vergeet kleine klusjes niet
Zodra het seizoen in volle gang is en het mooi weer is, sta je elke dag in de tuin en heb je natuurlijk altijd iets te doen. De grote klussen zoals het maaien of het losmaken van de bedden zijn normaal, u vergeet ze niet. Dan zijn er altijd kleine dingen die belangrijk zijn, maar die vaak worden vergeten juist omdat ze niet regelmatig plaatsvinden. Als het specifiek om bloembedden gaat, hebben we 4 tips voor je.

Bloembed in juli - 4 tips

  1. Planten met veel bloemen moeten tussendoor worden uitgedund. Vooral zonnebloemen en dahlia's zijn mooier als ze worden verkleind. Dus ze worden een stuk groter.
  2. Dahlia's, lelies en gladiolen ontwikkelen vaak bloemen die te zwaar zijn en de bloem kunnen doen verdraaien. Om dit te voorkomen, moet u deze planten ondersteunen. Je bindt dahlia's samen terwijl lelies en gladiolen op bamboestokken worden gehouden.
  3. Eind juli is de beste tijd om herfstkrokussen te planten. De uien moeten tot 10 centimeter diep in losse grond worden geplaatst.
  4. Als u het gras maait en niet weet waar u het maaisel moet leggen, verspreid het dan over de bloembedden. Dit geeft de grond voedingsstoffen, houdt het vochtig en onderdrukt onkruidgroei.

Video: Gazebo Flowerbed Tour! . Garden Answer (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send