Haagplanten

Tuinieren in juni - 5 taken

Pin
Send
Share
Send


Nu kunt u uw heg doorknippen

De maand juni is een maand waarin je veel in de tuin moet werken. Ontdek hier welke tuinwerkzaamheden u in juni moet doen.

Neem een ​​pauze en geniet van het groen
Zelfs als u in juni zou overwegen om een ​​pauze te nemen en van de green te genieten, moet u nog wat werk verzetten. Dit omvat veel kleine werken die je graag zou willen vergeten. Daarom hebben we een kleine selectie van werken opgesomd die bijzonder belangrijk zijn in juni en niet mogen worden vergeten.

Tuinieren in juni - 5 taken

  1. Je moet nu vaste planten snijden als je wilt dat ze in de herfst weer bloeien. Bovenal omvat dit het delphinium. Je moet het 10 tot 15 centimeter boven de grond snijden.
  2. Verwelkte bloemen moeten ook regelmatig worden afgesneden, wat de plant kracht geeft voor nieuwe bloemen. Tenzij u zaden voor nakomelingen wilt oogsten.
  3. Zet tulpen om de drie jaar op een andere plaats. Hierdoor bloeit u mooier en worden ziekten voorkomen. Dit is de beste tijd om het te doen.
  4. Bamboe reproduceert bijzonder sterk. Als je nog niet met een wortelmuur werkt, moet je nu met een schop tegen de uitlopers tikken.
  5. Als je je heg wilt knippen, zorg er dan voor dat vogels in de haag nestelen. Als dit het geval is, kunt u het beste het uitsnijden van de heg uitstellen.

Video: Slimme Tuin: beregening (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send