Haagplanten

Ernstig ontwerp in de winter - 4 tips

Pin
Send
Share
Send


In de winter is het bijzonder moeilijk om een ​​graf mooi te maken. We hebben daarom een ​​paar tips samengesteld voor het ontwerpen van graven in de winter.

Maak zelf graafwerkzaamheden

Handhaaf ernstige planten in uw eigen tuin

Vooral in de winter is het erg moeilijk om een ​​ernstig ontwerp te realiseren. U kunt het hele jaar door voorbereidend werk doen in uw eigen tuin. Eenvoudig door het hele jaar door in uw eigen tuin voor geschikte grafplanten te zorgen. Of door het feit dat u winterbloeiers in uw eigen tuin waardeert, die later zullen worden gebruikt voor het ontwerpen van een ernstige vaas.

Ernstig ontwerp in de winter - 4 tips

Tip 1 - Black Earth
Voor de begraafplaats wordt een speciale grafgrond aangeboden in speciaalzaken, die diepzwart is en dus een zeer esthetische ernstige uitstraling biedt. Om deze reden wordt de zeer voedselrijke grond meestal gemengd met zwarte veengrond. In het late najaar moet u opnieuw royale grafgrond over de graven verdelen, zodat de weinige planten bijzonder goed van kleur zijn.

Tip 2 - Sierheesters
In het ideale geval plant u grote graven met sierstruiken, die vaak op koude winterdagen met kleurrijke bessen komen. Je kunt ook groenblijvende planten, zoals buxus en kleine naaldbomen, op de graven planten.

Als je een winterjasmijn in je eigen tuin cultiveert, kun je af en toe bloeiende takken versieren in een vaas op een kerkhof. De bloemen van de muurpeper zijn ook meestal bruikbaar voor het graf tot december.

Tip 3 - winterplanten
Vanwege kou en vorst is het uiterst moeilijk om een ​​bloeiend graf te ontwerpen in de winter. Heidense vaste planten zijn populair, die zelfs tegen vorst kunnen. In de tussentijd worden heidevaste planten aangeboden in verschillende roze en violette bloemkleuren en met witte bloemen. Je kunt deze heide vaste planten ook in de tuin op een goed beschermde locatie gebruiken, mogelijk bedekt met struikgewas, en ze indien nodig naar het graf van de begraafplaats verplaatsen.

Het planten van nobele kerstrozen op de graven is uitstekend en ze hebben een mooie, witte bloesem, zelfs op koude winterdagen. Kerstrozen kunnen worden gecombineerd met sneeuwklokjes en krokussen.

Tip 4 - natuurarrangementen
Bovendien kunnen natuurarrangementen worden gemaakt voor het wintergrafontwerp. Je kunt de benodigde materialen verzamelen in je eigen tuin. Primair nodig zijn dennengroen en verse of gedroogde kegels, artisjokbloemen, kleine sierkalebassen, walnoten, gedroogde lantaarnbloemen en dergelijke. Een goed gedroogde wortel kan als basis dienen voor een natuurlijk grafarrangement, dat u meerdere jaren kunt gebruiken. Als je in het midden een grote nagel doorboort, kun je er zelfs kaarsen op plaatsen.

Video: Korda Carp Fishing Masterclass Vol 6: Back To Basix . Neil Spooner 2019 (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send