Haagplanten

Maak de kas winterbestendig - zo is het gedaan

Pin
Send
Share
Send


Vergeet niet dat u uw serre winterklaar moet maken

Als u een kas in de tuin heeft, moet u een algemene controle uitvoeren voordat de winter komt en uw kas winterbestendig maken.

Berg mobiele kassen op
Alleen als de kas de winter goed doorkomt, kan hij volgend voorjaar weer nuttig zijn. Als u een mobiele kas van kunststof heeft, moet u deze uit elkaar halen en in huis bewaren. Dergelijke kassen zijn niet bestand tegen storm en sneeuw.

Controleer foliekassen
Vaste kassen van folie en kassen daarentegen zijn veilig. In het geval van filmhuizen moet u controleren of de filmuiteinden nog stevig verankerd zijn aan het frame en de vloer. U wilt tenslotte geen onbemind bezoek van knaagdieren of slakken krijgen. Daarom moet u beschadigde folieplaten altijd vervangen of repareren.

Vernieuw defecte glasoppervlakken
In het geval van glazen huizen, moet u ook de glazen oppervlakken controleren en de afdichtingen vervangen en indien nodig vervangen. Als u in de zomer schaduw op de glazen oppervlakken hebt aangebracht, moet u deze nu verwijderen. En last but not least, moet u nu de kachels controleren en de tanks vullen. Als u al deze dingen controleert, moet uw kas geschikt zijn voor de winter.

Video: Marshmello - Alone Official Music Video (Oktober 2020).

Pin
Send
Share
Send