Haagplanten

Gunstige organismen in de tuin - ze hebben bepaalde temperaturen nodig

Pin
Send
Share
Send


Beneficials zijn echt geweldig

Als u ongedierte effectief en zonder het gebruik van chemische middelen wilt bestrijden, moet u de voordelen in de tuin brengen.

Gebruik geen chemische middelen
Ongedierte maakt het niet alleen moeilijk voor tuinders in de tuin, ongedierte voelt zich ook comfortabel op de vensterbank, in de wintertuin en in de kas. Je kunt ze bestrijden met de chemische club, maar natuurlijk ook met de juiste nuttige organismen, die natuurlijk veel milieuvriendelijker zijn.

Gunstige dieren hebben bepaalde temperaturen nodig
Begunstigden hebben echter bepaalde temperaturen nodig om te kunnen werken. Nematoden hebben dus minimaal 12 graden nodig. Deze temperatuur moet echter in de bodem bestaan, omdat deze nuttige organismen actief worden in de aarde. Alle andere voordelen zijn afhankelijk van de luchttemperatuur. De gaaslarven komen pas uit als de temperatuur niet lager is dan 13 graden. Als roofmijten worden gebruikt, is de temperatuur 16 graden en heeft de sluipwesp maximaal 24 graden nodig.

Gunstige organismen hebben verschillende eigenschappen
De nuttige organismen kunnen ook het hele jaar door worden gebruikt. De vakhandel heeft ze klaar en kan ook het gebruik uitleggen. Omdat elk heilzaam dier verschillende eigenschappen heeft die je moet weten om het zinvol te kunnen gebruiken. Anders brengt het hele ding niets. Probeer het gewoon met nuttige insecten. U zult versteld staan ​​van wat u kunt bereiken zonder chemische bestrijdingsmiddelen.

Video: Michael Tellinger - Ancient Technology & The Ubuntu Movement EN,NL Subs (November 2020).

Pin
Send
Share
Send