Categorie Vijverplanten

Winterwijn in een emmer - zo is het gedaan
Vijverplanten

Winterwijn in een emmer - zo is het gedaan

Zelfs als het niet erg bekend is, is het nog steeds mogelijk: een wijnstok kan ook in een emmer worden bewaard. Er zijn echter een aantal dingen om te overwegen bij het overwinteren. Wijnstok bedekt met sneeuw Een wijnstok in een emmer houden is nogal ongewoon, maar nog steeds mogelijk. Als u ervoor kiest om dit te doen, is het alleen belangrijk dat u een variëteit kiest die klein blijft en niet zoveel verspreidt.

Lees Verder
Vijverplanten

Verwijder onkruid - hoe het werkt

Maak de grond regelmatig los, je gelooft het misschien niet, maar zelfs het verwijderen van onkruid kan veel verkeerd doen. Onkruid betwist het leefgebied van andere planten Allereerst moet het duidelijk zijn dat je niet alleen moet wieden vanwege de schoonheid van de bedden, maar ook zodat het leefgebied van de andere planten niet wordt betwist.
Lees Verder
Vijverplanten

Schoppen kopen - 2 tips

Het schopmes moet van roestvrij staal zijn, als je een tuin hebt, heb je ook een schop nodig. We zullen je zeker niets nieuws vertellen. Als je eerst een schop moet kopen, zijn er een paar dingen die je moet overwegen. Kun je iets verkeerd doen bij het kopen? Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom we dit hier doen, want als je een schop koopt, kun je bijna niet fout gaan.
Lees Verder
Vijverplanten

Tuinaankondiging: teelt en verzorging

Tuinieren is ons bekend, maar velen kweken het zelf niet. Tuinieren is zo eenvoudig. Meer over dit onderwerp hier. Tuinaankondiging is vrij veeleisend De tuinaankondiging (Atriplex hortensis), die tot twee meter hoog wordt, kan worden gekweekt als een bladgroente in bijna elk tuinbed.
Lees Verder
Vijverplanten

Feed Birds - Koop geen vogelvoer

De meningen verschillen over het al dan niet voeren van vogels. Als je het doet, doe het dan alsjeblieft correct. Gekocht vogelvoer is b.v. ongeschikt. Vogels houden van zonnebloempitten De vraag om vogels al dan niet te voeren is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Vogels zouden zeker genoeg voedsel vinden zonder onze voeding.
Lees Verder
Vijverplanten

Vermenigvuldig mierikswortelboom - Succes met stekken en zaden

De mierikswortelboom is een gemakkelijk te kweken plant met vruchten die als superfood worden beschouwd. Het kan ook gemakkelijk worden verspreid. Probeer het eens. © AdouKanGabriel - Fotolia.com Mierikswortelbomen zijn aantrekkelijke sierplanten. Omdat ze in onze emmers op onze breedtegraden moeten worden gekweekt, zijn moringabomen een sieraad op het balkon en terras.
Lees Verder
Vijverplanten

Vogels voeren in de winter - 8 tips

In de koude winter wordt het voor vogels extreem moeilijk om voldoende voedsel te vinden. Ontdek hier hoe je de vogels in de winter kunt en moet voeren. Voer de vogels regelmatig, foerageren is vooral moeilijk als er een gesloten deken van sneeuw in de tuinen en over de velden ligt.
Lees Verder
Vijverplanten

Frituuruien - recept & instructies

Gefrituurd voedsel is niet noodzakelijkerwijs gezond, maar ze zijn nog steeds heerlijk. Gebakken uien zijn bijvoorbeeld bijzonder lekker. U kunt hier lezen hoe u ze kunt voorbereiden. Bonen, wortelen en broccoli - bijgerechten die buitengewoon lekker zijn. Maar als het op een gegeven moment altijd hetzelfde is, moet je op zoek gaan naar iets nieuws.
Lees Verder
Vijverplanten

Suikermaïs cultiveren - hoe het is gedaan

Suikermaïs is echt iets heerlijks. En je hoeft het niet eens te kopen. Je kunt ook zelf maïs verbouwen. Lees hier hoe u dit kunt doen. Kinderen zijn dol op suikermaïs Suikermaïs, vaak aangeduid als suikermaïs, is een van de meest populaire groenten, zelfs voor kinderen en kan ook gemakkelijk in uw eigen tuin worden gekweekt.
Lees Verder
Vijverplanten

Bemest citrusplanten - je hebt veel ijzer en calcium nodig

U moet uw citrusplanten regelmatig bemesten om een ​​tekort aan voedingsstoffen te voorkomen. Je hebt veel ijzer en calcium nodig. Je moet citrusplanten bemesten, citrusplanten hebben kunstmest nodig. Als dit het geval is, moet u ook onderhoudsvriendelijke planten kopen, omdat velen een voldoende hoeveelheid voedingsstoffen nodig hebben, die helaas niet kan worden verkregen door eenvoudig water toe te voegen.
Lees Verder
Vijverplanten

Bitter de Sugar Loaf Salad - met deze 4 tips werkt het!

Hoewel het Sugar Loaf Salad wordt genoemd, smaakt het allesbehalve zoet. Integendeel, het smaakt bitter! Maar niet als je deze 4 tips probeert. Sugar Loaf Salad De Sugar Loaf Salad is nauw verwant aan de andijvie en bevat zoals deze ook bittere stoffen. Natuurlijk zijn deze bittere stoffen erg gezond, maar niet ieders smaak.
Lees Verder
Vijverplanten

5 sierheesters met bessen

Mahonies zijn groenblijvende sierheesters Sierheesters hebben een zeer speciale decoratieve waarde in de tuin vanwege hun speciale uiterlijk. Sierstruiken met bessen zijn bijzonder groot. Lust voor het oog in de tuin Vandaag willen we u kennis laten maken met vijf sierheesters die niet alleen een lust voor het oog zijn en iets heel speciaals in de tuin, maar ook fruit hebben, waarvan u sommige kunt eten of op zijn minst kunt eten wanneer ze worden verwerkt.
Lees Verder
Vijverplanten

Uien snijden - 6 tips tegen tranen

Brandende en waterige ogen bij het snijden van uien? Niet met onze tips. Met deze kleine trucjes is het snijden van uien eindelijk leuk en blijven uw ogen droog. Het werkt zonder tranen Uien horen bij veel gerechten, ze geven ze niet alleen een vleugje kruidigheid, maar zorgen ook voor een geweldig aroma.
Lees Verder
Vijverplanten

Zorg dragen voor de winterbloeiers - zo is het gedaan

Een prachtige winterbloeier: De toverhazelaar Ze bloeien als er niet veel anders in de tuin gebeurt: Bodnant-sneeuwbal, toverhazelaar of winterjasmijn. Het mooie van het verzorgen van deze winterbloeiers is heel eenvoudig. Winterbloeiers onderhouden Dergelijke bloemen of struiken zijn een sieraad in elke besneeuwde wintertuin.
Lees Verder
Vijverplanten

Karameliseer uien - zo eenvoudig is het

De scherpte van de uien is niet bij iedereen populair. Er is een manier om deze scherpte te verzachten - karameliseren. U kunt hier lezen hoe u dit kunt doen. Uien zijn een veelzijdige groente die veel gerechten dat bepaalde touch geeft. Maar de ui is niet alleen geliefd vanwege de smaak, maar biedt ook gezondheidsvoordelen.
Lees Verder
Vijverplanten

IJskruid planten - hoe het gedaan is

Als je ijskool wilt planten maar niet precies weet hoe je dit moet doen, is dit de plek voor jou. We vertellen je waar je op moet letten. IJskruid ziet er heel goed uit, onze grootmoeders waren erg bekend met ijskruid. Vooral omdat de enorm lange oogsttijd - afhankelijk van de klimaatzone van april tot september - een constant vers menu garandeerde.
Lees Verder